IRIS for Health technologie

Een nieuwe basis voor de data vraagstukken van de moderne zorg

InterSystems IRIS for Health

InterSystems IRIS for Health is speciaal ontwikkeld voor de zorgsector. IRIS for Health biedt alle functionaliteit die nodig is om snel moderne, real-time, datagestuurde oplossingen in de gezondheidszorg te ontwikkelen.

Zorgapplicaties zonder beperkingen

Geavanceerde interoperabiliteit

De geavanceerde interoperabiliteit van IRIS for Health biedt de snelste route naar ‘Healthy Data’. Dit zorgt voor een snelle ontwikkeling van innovatieve zorgapplicaties, waarmee zorgorganisaties de kwaliteit en de efficiëntie van hun dienstverlening verhogen en de kosten drukken.

Connectiviteit & creativiteit

Als je het kunt bedenken, kun je het ook bouwen met IRIS for Health. Of het nu gaat om cloudgebaseerde service, de nieuwste MedTech, gezondheidsinformatiesystemen, laboratoriumservice, smartphone-app en AI, je wordt niet langer beperkt door interoperabiliteitsproblemen of dataplatforms die niet schaalbaar zijn.

Standaardontwerp

We zorgen voor de integratie en interoperabiliteit van gezondheidstoepassingen en gegevens met een toewijding aan FHIR, HL7, IHE en andere wereldwijde informatieprotocollen en berichtenformaten voor de gezondheidszorg.

Heb je vragen over InterSystems, onze producten en dienstverlening? Stuur ons gerust een mail en we nemen spoedig contact met je op.

Contacteer onsarrow
Contacteer ons