Over ons

InterSystems is een wereldwijd leverancier van digitale (zorg)platformen, EPD en Integratie software.

Voor de zorgsector heeft InterSystems twee oplossingen: IRIS for Health en HealthShare. Beide producten kunnen zelfstandig en in combinatie met elkaar ingezet worden, en zorgen wereldwijd voor 40 miljoen patiënten. In de VS verzorgen we de veilige uitwisseling van patiëntengegevens in Kaiser Hospitals en het Department of Veterans Affairs (VA). Het Landelijk Schakelpunt van VzVz is één van onze belangrijkste klanten in Nederland. De Belgische ziekenhuizen: Ambroise Paré in Bergen, de Brusselse zorgorganisaties: Erasmusziekenhuis, Universitair Verplegingscentrum Brugmann en het Universitair Medisch Centrum Sint-Pieter en het Grand Hôpital van Charleroi vertrouwen ook op onze technologie.

Onze partners

Onze passie, jouw voordeel!

Onze belangrijkste passie? Je succesvol maken. Daarom werken we al jaren met dezelfde partners en klanten. Omdat we een private onderneming zijn, kunnen we onze aandacht voor de volle 100% richten op onze klanten en partners… Lees verder

Onze support

We doen het anders!

Je kan rekenen op deskundige technische support, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Onze technische experts bieden wereldwijd support in 18 talen… Lees verder

Wil je meer weten?
Contacteer gerust je lokale accountmanager:

Jan Vekenmans

Sales Executive Belux

InterSystems is er voor onze klanten. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen en ook om een bedrijf te zijn waarin onze partners vertrouwen hebben voor hun toekomst en lange termijn succes.

-Terry Ragon, CEO & en Oprichter, InterSystems

Heb je vragen over InterSystems, onze producten en dienstverlening? Stuur ons gerust een mail en we nemen spoedig contact met je op.

Contacteer onsarrow
Contacteer ons